אודות - ארמנדו - Armando, מסעדה בתל אביב - Rest
 
 
 
 
 
 
 
 Logo
 
 

אודות ארמנדו - Armando

 
 
 

מסעדת הדגים הכשרה ארמנדו ממוקמת בטיילת תל אביב ומשלבת בין שלושה אלמנטים שהופכים כל ארוחה במסעדה לחגיגה: מגוון דגים טריים, תפריט יינות עשיר ונוף משכר.

ארמנדו הוקמה על ידי ארמנדו קדוש, מתוך אהבה אמיתית לתוצרת הים הטריה. אהבה זו לים ולדגים הביאה אותו לחיפוש ארוך אחר לוקיישן אטרקטיבי עם נוף לים. כשמצא לבסוף את שחיפש, ביקש מהאדריכל יוסי אבן לעצב את המסעדה בסגנון אירופאי עם מוטיבים מאיי הים התיכון.
מטבח המסעדה אינו מתפשר ומשתמש בדגים הטריים ביותר, בירקות בלאדי מובחרים ובשמן זית המגיעים הישר מהכפרים הערביים בצפון הארץ.

הארוחה בארמנדו נפתחת עם לחמניות ביתיות ממכרות ומבחר סלטים טריים המוכנים במקום וממשיכה עם מנות דגים כגון: מוסר, פילה שולה, בס, בורי, מושט, פילה סלמון, ברבוניה, דניס וסטייק לוקוס, וכן מבחר דגי ים במשקל: פרידה, לברק, לוקוס, מליטה, מוסר ים. 
גם חובבי הבשר ימצאו עצמם בארמנדו ויוכלו ליהנות משלל מנות בשריות כגון: אנטרקוט, פילה בקר, צלעות טלה ועוד.

מנת הדגל של ארמנדו הינה סיר דגים מרוקאי, מורשת ממטבחה של אימו של ארמנדו. המנה מוגשת למרכז השולחן וכוללת דג לוקוס/ אמנון ברוטב עגבניות, שום, פלפלים ועשבי תיבול. מנה זו יש להזמין מראש 24 שעות לפני ההגעה למסעדה.

ארמנדו מאמין ש'דג טוב הולך עם יין טוב' ובהתאם לכך תיהנו ממבחר עשיר של יינות לבנים, אדומים ומבעבעים במחירים שפויים (90-180 ₪). מרתף היינות כולל יינות ישראליים לצד יינות מצרפת, דרום אפריקה, איטליה וספרד והפתעות נוספות.
לאחרונה הפכה ארמנדו למסעדה כשרה.

לרגל חג הפסח המקום הינו כשל"פ ללא חשש לקיטניות

* התמונות צולמו על ידי בועז לביא.